Zuivelpakket samenstellen!!

NIEUW BIJ “DE ZUIVELBOERDERIJ”…

U kunt vanaf heden een zuivelpakket samenstellen en als leuk cadeautje weggeven. Zie foto’s op de site!! Dienbladje met hartjes als bakje daar gaan de zuivelproducten in. Alles wordt ingepakt in het cellofaan met eventueel een kaartje eraan met tekst naar keuze. Bestel net als een melkbestelling woensdagochtend of zaterdagochtend ophalen. Als dit lastig wordt kunt u altijd bellen om in overleg het pakket samen te stellen en op te komen halen!!
Met smakelijke groet “De Zuivelboerderij”

Verruimde ophaal tijden!!

Nieuwsbrief van

“De Zuivelboerderij”

De productiedagen van “De Zuivelboerderij” zijn maandag & donderdag. Twee keer in de week wordt er verse melk gedraaid om voor u heerlijke melk te produceren. Wat is het verschil met een pak melk uit de winkel? U weet precies van welke koeien de melk afkomstig is. Het is melk dat alleen maar verhit is en ontroomd voor de halfvolle melk. Het is puur melk zonder E-nummers of andere toevoegingen. U kiest bewust, vers van de koe!
Wij verkopen ook karnemelk en roomboter die op de ouderwetse manier gekarnd wordt, heerlijk van smaak!
Bestellen kan voor zondag = ophalen woensdagochtend. Bestellen tot woensdagavond = ophalen zaterdagochtend. Dit kan tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Kweldamweg 2 B te Molenaarsgraaf. U kunt op zaterdagochtend ook in Sliedrecht (Kweldamweg 2) uw bestelling ophalen. (=niet op woensdag). De prijzen zijn als volgt:

Volle Melk        € 1,15 per liter

Halfvolle melk  € 1,00 per liter

Karnemelk       € 1,10 per liter

Roomboter       € 1,90 per 250 gram

 

Voor meer info zie onze website: www.dezuivelboerderij.nl, tevens kunt u daar uw bestelling plaatsen. Of u kunt bellen naar 06-13108339.

Met smakelijke groet,

“De Zuivelboerderij”

Ad & Marjolein Brandwijk

Bestel maar, bestel maar….

“De Zuivelboerderij” te Sliedrecht is weer in opstartende fase. We produceren halfvolle melk, volle melk, karnemelk en boter. “De Zuivelboerderij” produceert alleen nog maar op bestelling. Waar voorheen de winkel was op de Kweldamweg 2A te Sliedrecht is nu geheel productie ruimte geworden.

We gaan nu vanaf de boerderij gelegen aan de Kweldamweg 2B te Molenaarsgraaf, uit huis verkopen!!

U kunt alleen via de website bestellen of uw bestelling rechtstreeks mailen naar info@dezuivelboerderij.nl.

Zie de website voor alle informatie!!
Als u vragen heeft kunt via het contactformulier uw vraag invullen en we proberen zo spoedig mogelijk op uw mail te reageren.

Met smakelijke groet,
“De Zuivelboerderij”

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor de nieuwsbrief